Molq Pomognete

Съобщение
Автор
AdsBot [Google]

Molq Pomognete

#1 Мнение от AdsBot [Google] »

Imam nujda ot visokogovoritel koito da ima 4estotna lenta ot 50 hz do 10 MHz i Impedans 4 ohm. Molq kajete mi modela mu ili me opatete kam tablica sas Parametri na visokogovoriteli.
Blagodarq Predvaritelno. :idea:

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Първо мислех да се позаяждам, че започва да става страшно в тоя форум - навлизат хора умеещи да чуват до 10 MHz, но тъй като това е най-вероятно една печатна грешка, а и рядко някой пита за драйвер само по честотна лента, ето - тези линкове може и да ти свършат работа:
един чешки -
http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=1 ... =1&catg=27
Цена крайна в София - около 20 лв., също и варианта му на 8 Ohm;
и един американски -
http://www.eminence.com/eminence/pages/ ... leg875.htm
Цена крайна в София - около 55 лв.
Поздрави,
Теодор
Изображение

bezobraznia

хехе..

#3 Мнение от bezobraznia »

Що бе Теди, може човека наистина да е имал предвид 10Mhz ...
Във връзка със "гонене" на някои животни :wink:
Както (това серизно) имаше публикувани схеми на модулируем генератор за гонене на хлебарки, мишки и т.н. ... айде не съм се занимавал достатъчно с биология, но може да има животни които да чуват 10mhz, но какви животни ще чуват и едновременно обхвата чак пък до 50hz ?!@#?!%2 ей това не проумявам :lol:

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Anakin »

чуват да аз лично гарантирам за комари даже имам софтуер ама в кащи само телевизора може да предава на повече от 20кхз или радиото също :D :D :D пак за какво му е такав ужасен широколентов на тоя човек не знам по добре да земе бас и среда по висока и готово

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Анакин, малко ме съмнява да си радиолюбител, в официалния смисъл на думата, съответно да имаш трансивър у вас ... така че радиото ти вкъщи може само да приема. А що се отнася до ужасния широколентов говорител с х-ка от 50 Hz до 10 kHz, че и предложението да се замени с бас и среда .... :) :) е, това вече ме изненада ;)
Поздрави,
Теодор
Изображение

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Anakin »

progressor написа:Анакин, малко ме съмнява да си радиолюбител, в официалния смисъл на думата, съответно да имаш трансивър у вас ... така че радиото ти вкъщи може само да приема. А що се отнася до ужасния широколентов говорител с х-ка от 50 Hz до 10 kHz, че и предложението да се замени с бас и среда .... :) :) е, това вече ме изненада ;)
Поздрави,
Теодор
еми честно казано не знам какво те изненадва ама земи прочети литературата в сайта защото си пише че при всички положения два теснолентови говорителя са по добре от широколентов a и само да се допалня нямам трансивър има един руски на терасата който е собственост на брат ми ама до колкото знам не функционира а аз си имам една платчица за 3 лв ги продава радио излачвателченце на 100мхз предава и чрез него преписваме по математика предава на 100м горе долу добре

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Предавам се. Ти ме убеди. Ей сега ще засиля през терасата войт пайпките.

Не е хубаво да се преписва толкова отрано, и то по математика .. при болшинството хора изучаването й има за цел (и като краен резултат)набръчкване на мозъка ;)
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”