subwoofer с visaton W 170 S
-
hunt3r
subwoofer с visaton W 170 S
Здравейте , видях множество проекти за суб-ове , но свички бяха с говорители 8ци , 12ки . Мен ми трябва нещо по-малко и мисля , че този говорител ( visaton W 170 S ) ще ми свърши работа. Тъй като не съм мн навътре с проектирането на кутии , ако някой ми даде примерен проект за суб с него ще му бъдя мн благодарен. Мерси предварително ! 
-
hunt3r
-
ND
-
Sylis
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Представа имаш ли си колко струва единия и колко другия...?Доколкото до ТИВ-чето наистина си е добро,ама скъпоооо...ND написа:Този говорител според мен не е удачно решение,по-добре ползвай tiw200xs той е специално конструиран за малък суб.
.
п.п. Аз съм правил двулентови колони с WS 17 E 8 ома и в 40 литра доста прилично свиреха с ФИ настроен на 34 хц.За цената на която се предлага говорителя (31-32 лв) си е много добро бюджетно решение...
Добър съб ще се получи мисля от Ws 17 e ако се сложи в добре сметнат ТЛ...Поиграй си малко със симулаторите и ако се спреш на нещо питай,ще помагаме.Успех
- DJ Popa
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: subwoofer с visaton W 170 S
Става за малък суб този говорител-ако искаш ми пиши на ЛС и ще те упътя как да си направиш кутията...hunt3r написа:Здравейте , видях множество проекти за суб-ове , но свички бяха с говорители 8ци , 12ки . Мен ми трябва нещо по-малко и мисля , че този говорител ( visaton W 170 S ) ще ми свърши работа. Тъй като не съм мн навътре с проектирането на кутии , ако някой ми даде примерен проект за суб с него ще му бъдя мн благодарен. Мерси предварително !