Суб

Заключено
Съобщение
Автор
smarfilii

Суб

#1 Мнение от smarfilii »

Здравейте!Имам един говорител: http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/pic ... 12311.html Искам да си направя суб, но не знам в каква кутия да го сложа :oops: .За това искам да ви помоля да ми пратите някакъв чертеж, но не съм сигурен че в линка който съм пратил, има необходимите данни!

stereofonix

#2 Мнение от stereofonix »

Тази тема няма бъдище тука ми се струва ... 8)

GabroVeca

#4 Мнение от GabroVeca »

аз пък имам 1 приятел който си беше взел 2 такива баса, среди и високи, всичките ВКН, беше им направил бая големички кутии - 100тина литра с по 1 фазоинвертор и трябва да ти кажа че свиреха свирепо :D 250-300 лева даде за тях и ги слушаше на 1 Sony ресийвър, много им се кефех ама той ги продаде и даже не ми каза :?

smarfilii

#5 Мнение от smarfilii »

Толкова ли е зле!? :o

stereofonix

#6 Мнение от stereofonix »

GabroVeca написа: свиреха свирепо
това как трябва да се тълкува ... че няма равни на тяхли ... :) и аз имам два бг говорителя и с нетърпение чакам да им бия шута защото те освен бумтене и бучене и подобните им звуци друго не знаят да искарват :chain:

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Nanko Rusev »

smarfilii написа:Толкова ли е зле!? :o
Не се отчайвай. Прочети как да го замериш (или намери ТТ данни от интернет (ако има естествено)) и пробвай да го вкараш в някой "кашон" сметнат по информацията, която си получил.
Няма да е нищо "уау" освен силното 'бум бум', но ще натрупаш опит.

Това естествено само ако имаш доста свободно време :wink:

gps

#8 Мнение от gps »

GabroVeca написа:аз пък имам 1 приятел който си беше взел 2 такива баса, среди и високи, всичките ВКН, беше им направил бая големички кутии - 100тина литра с по 1 фазоинвертор и трябва да ти кажа че свиреха свирепо :D 250-300 лева даде за тях и ги слушаше на 1 Sony ресийвър, много им се кефех ама той ги продаде и даже не ми каза :?
Знаеш ли за 250-300 лв какви колони с ТВМ 312 08 ТВМ 150 и вч съм правил?В същия бюджет се вместват и колоните с Визатон W250 среди и вч пак на визатон които правих преди време.Питай приятеля си къде ги е продал великите колони с бг-говорители!Готов съм да ги сравня с тези които изброих по-горе :wink: !Много съм любопитен какви са тия среди и високи ВКН 8O :wink: :D

smarfilii

#9 Мнение от smarfilii »

Други данни не можах да намеря в интернет, а нямам време да се занимавам да търся уред да го меря, а и не съм убеден че ще се справя.Колкото до "кашона" :) , ако можех да го сметна, нямаше да пускам темата :( :)

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от Nanko Rusev »

smarfilii написа:Други данни не можах да намеря в интернет, а нямам време да се занимавам да търся уред да го меря, а и не съм убеден че ще се справя.Колкото до "кашона" :) , ако можех да го сметна, нямаше да пускам темата :( :)
Това означава, че нямаш желание :wink: Хвърляй го :oops:

Аватар
rushh
чете
Обратна връзка:

#11 Мнение от rushh »

необходимият обема за този говорител е 130 l .за басрефлекс не е подходящ

rudiem

#12 Мнение от rudiem »

Разбрахме де, няма нужда да повтаряш. :!:

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Stefan Stefanov »

Разбрали сме се да не обсъждаме Благоевградски говорители тук по причини, които са споменавани нееднократно.
Така че заключвам темата.
Край!

Заключено

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”