Кутии за тонклони?
Кутии за тонклони?
Да ми дадете инфо кой в София може да ми изработи кутии за тонколони? От МДФ, все пак да е правил (да не е мебелен майстор). И да работи добре! А, най-важното - да не дере кожи 

SEAS CC17RC + Vifa PL27TG35-06, размери 90х20х23см, затворен обем, MDF 22мм и суб 42х42х43см. Ти ли правиш или имаш човек?
Последно промяна от gogo на Чет Апр 14, 2005 2:53 pm, променено общо 1 път.
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Имаш предвид и смятане и направа на филтъра, фазоинвертор, тунинг и т.н? Аз съм ползвал навремето (преди около 5-6 години) услугите на един наистина много добър колоно-производител (а не дърводелец), който се грижеше и за външния вид (е, това беше и моето изискване). Имаха заоблени предни ръбове (с фреза), китване, вкопаване на високоговорителите, пиано лак, вътрешни разпонки (колоните бяха около метър високи). Всичко останало си го смятах аз с Eminence Designer, а с филтрите (по-скоро с модела на кондензаторите) експериментирах на слух докато ми хареса звученето (естествено след изчислението). E, не мога да кажа че на звук бих ги докарал по-добре от Rutcho (визирам прочетените във форума негови постове и големият му опит в тази област, както и достъпа до апаратура), но на вид бяха станали като изляти от стъкло и идеално се вградиха в хола ми като мебел! Звукът също беше на много добро ниво (говорителите бяха Vifa). За съжаление човека замина в Германия , после продадох колоните по финансови причини (боли ме сърцето, но поне на приятел ги продадох, та от време на време ги виждам) и затова сега търся помощ. Rutcho, ти как си с докарването на външния вид? За другото знам че няма защо да те питам?Rutcho написа:Аз мога да ти направя.
Ама само за кутии няма да се навия. Не ми е интересно.
Ако искаш, мога да ти направя целите колони.
Няма да те одера!