Технически шпертплат
- mrusnailiika
- чете
- Обратна връзка:
Технически шпертплат
става въпрос за тези плоскости които използват в строителството те са от пресован фурнир мисля някои има ли представа дали стават за кутии за тонколони
Последно промяна от mrusnailiika на Съб Фев 18, 2006 7:32 pm, променено общо 1 път.
-
rudiem
Re: Технически шпертплат
За котии едва ли става, но виж за кутии не е лош.mrusnailiika написа:става въпрос за тези плоскости които използват в строителството те са от пресован фурнир мисля някои има ли представа дали стават за котии за тонколони
- bis
- има опит

- Обратна връзка:
Ако говориш за техническия влагоустойчив шпертплат - става за колони, малко по-трудно се обработва (особено реже) и тежи повече. Само че не е изработен от пресован фурнир. Аз съм правил преди години един 3 лентов музикантски проект (пълно копие на Динакорд 400 Вата) с такъв материал, но нямаха дигане после боксовете и се принудих да ползвам в последствие олекотено ПДЧ а само за фронталния панел от същия материал. А докато го нарежа почти "издухах" един нов циркулярен диск. Направо му прегарят върховете. За съжаление "опита" ми с този материал е само в тези многоватови колони и нямам наблюдения за аудиофилски цели дали е подходящ, но скромното ми мнение е, че е един от най-добрите. Дали съм прав ще кажат по-компетентните от мен в този форум.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: