Почти готови...най-сетне...

Съобщение
Автор
gogo
отстранен

Почти готови...най-сетне...

#1 Мнение от gogo »

Изображение

Изображение

Изображение

A ето го и "The Blue Drawer" дето ги клати засега:

Изображение

Изображение

Аватар
Dgd
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Dgd »

Ееее, най-после :)

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от velinski »

Дай повече информация за драйверите :)

Усещам почерка на Dgd ;)
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Nanko Rusev »

Мога само да кажа, че изработката изглежда доста добра 8)

LuPuS
има опит
има опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от LuPuS »

Красотички!!!:)
:D
Veni Vini Vuci!

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от oceanman »

Браво...Добра МЛ-ТЛ....Поздравления....Кога ще слушаме? :wink:

gogo
отстранен

#7 Мнение от gogo »

velinski написа:Дай повече информация за драйверите :)

Усещам почерка на Dgd ;)
Изработката на кутиите (без финиша) е на Владо (Dgd), за което големи благодарности :D Наистина изработката е перфектна!
Финиша го направих аз по рецептата на Ручо и други хора от форума (също благодарности :D ) с плюшено мече, много търпение и по-малко от 0,5 литра качествена боя от Бриколаж. За драйверите - писал съм досега на няколко места - те са Eminence Beta10CX и Eminence APT50. Като посъбера малко парички (не чак толкова малко - 220лв) имам голямо желание да сменя APT50 с един български модел, дето бях пуснал пост преди няколко седмици.

То не е баш МЛТЛ, по-скоро е басрефлекс, понеже порта е смятан за определена честота и си има определена дължина, въпреки че пълнежа е направен като за МЛТЛ... А бе както и да е - резултатът за мен е наистина много добър :D

За слушането - ами те са ми в службата и засега няма да ги мъкна в къщи по ред причини, така че могат да бъдат чути при мен. Не твърдя че "чекмеджето" е върха на сладоледа, по скоро е опит да се намери приложение на една кутия от стар телекс-модем, два изходни трансформатора от стари лампови БГ радиоприемници "Лира", няколко лампи закупени преди много години в очакване да им се загреят катодите :D и половин останал отпреди спрей син металик...С две думи - безбюджетен усилвател (е, дал съм все пак за дреболийки десетина лева). Но пък наистина СВИРИ!!! Правя нещо доста по-сериозно, но все нещо ме бави - или "железаря", или липсата на време, но твърдо съм решил да го довърша в максимално кратки срокове.

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

ЕВАЛА :)

#8 Мнение от Nikolay Savov »

БРАВО!!! Поздравление за красотичките :)
както се казва - От нищо,нещо прави...
Естествено знае какво означава "нищо" и че именно с правилното съчетаване го превръща в искуство...
А изкуството е ДАР да изявиш себе си по-най готиният начин.. и то без да окрасяваш с добавки(подправки).
ЕВАЛА :)

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Stefan Stefanov »

И от мен поздрави!
Може ли да публикуваш схемата тук?
Все пак е интересен един добре свирещ и евтин усилвател.

gogo
отстранен

#10 Мнение от gogo »

3aropka написа:И от мен поздрави!
Може ли да публикуваш схемата тук?
Все пак е интересен един добре свирещ и евтин усилвател.
Ами първо ще трябва да я начертая, а после и да я кача, ама това вероятно след празниците, че сега времето ми е малко...

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от velinski »

От вчера "синьото чекмедже" е у нас, купено за мой познат. Искам да поздравя създателя му gogo за невероятно звучащия амп, който на всичкото отгоре е сглобен без никакви екзотични части, но с много мозък и старание :)

Определено издуха като динамика моя хоум синема амп с EL84, но с руски изходни трафове. Бих могъл да сравня динамиката и въздуха на "чекмеджето" със "синьото хапче" на Freestate, което имах удоволствието да слушам. Сравнен с моя 6С4С усилвател с драйверни трафове му липсва доза финес, "ламповост" и малко фокус (поради разделителните капацитети), но за бюджетен усилвател е повече от добре направен!

Мисля да го модна още малко, и ако резултатът ми допадне, моят познат ще пие една студена вода :lol:
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

entusiast4eto

#12 Мнение от entusiast4eto »

õóáàâî äå, àìà ñõåìàòà íèêîé íå ÿ ïóñêà :? íàëè íåìîæåùèòå òðÿáâà äà ñå ó÷àò îò ìîæåùèòå...

gogo
отстранен

#13 Мнение от gogo »

entusiast написа:хубаво де, ама схемата никой не я пуска :? нали неможещите трябва да се учат от можещите...
Понеже имаше много промени от първоначалния замисъл-вариант, схемата я нямам в окончателния вид :?
Ако на Велин му се занимава (а аз мисля че ще го направи със сигурност) ще я свали и ще я постне, което аз за голямо съжаление не успях да направя по ред причини...Сега подготвям нещо доста по-добро по звук с подобна изх. мощност, но с октални лампи и за него обещавам да пусна схема :st

Аватар
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#14 Мнение от Vasil Nikolov »

gogo написа:Сега подготвям нещо доста по-добро по звук с подобна изх. мощност, но с октални лампи и за него обещавам да пусна схема :st
Имах възможноста да чуя на gogo амповите и останах очарован с перфектното звучене и то от двулентово тяло с визатонски говорители и като дизайн са много интересни ,явно е много добър дърводелец този Владо.Ще се радваме да ни покажеш снимките, струва си :smt038

Аватар
Evelina Milusheva
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от Evelina Milusheva »

Готино чекмедже :)
Щом и свири, екстра! С пожелание за още много :)
lyrical hardcore

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”