Bass Box ???

Съобщение
Автор
Rado

Bass Box ???

#1 Мнение от Rado »

Имате ли впечатление от тази програмка Bassbox. Добри ли са резултате ако се приложат на практика? На първо четене като си пресметнах отново колоните дето ги имам трябва да поодрежа тук там.
Хайде който е правил нещо с нея да го сподели :roll:

Rado

#2 Мнение от Rado »

Не ми се вярва, че никой не е ползувал това софтуерче.
Айде помогнете на другарчето с мнение :P

Аватар
SlowDead
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от SlowDead »

всичко което свири около мене е пресмятано с тази програма освен оригиналните бг колонки :) мизерно е всравнение с това което съм правил с помоща на тази програма :)

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от oceanman »

Програмката е добра,повечето смятата с нея...И аз искам да си я "ковна" от някъде,но явно не съм добър ама не става от Сайта на Харис...Резултатите направо си повтарят тези от на JBL и Eminence...

Rado

#5 Мнение от Rado »

Аз я теглих тази седмица от DATA.bg
Теглих и още една JBL SpeakerShop. Незнам коя колко е добра. Предполагам че има огромно пазнообразие от софтуер за тази цел, но важно е сметките като се приложат на практика к'во се получава.

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от oceanman »

Нямам Достъп....Имам нет на работата,но всички добри сайтове са ни без достъп.....само за отбрани люде... :cry:

Rado

#7 Мнение от Rado »

Аз теглих всичко което се отнася до BassBox, но единствено варианта 27 Mb работи коректно. Иди в някой клуб, ако има нужда ще ти дам линкове. :lol:

Гост

#8 Мнение от Гост »

Здравейте
А да сте попадали докато ровите на програмата Х-over Pro (която е допълнение към BassBox Pro) за изчислявне на филтри?

bezobraznia

компетентно мнение...

#9 Мнение от bezobraznia »

Сега, BassBox Pro след 6-а версия e индивидуален пакет без добавка на X-Over Pro...
Въпроса се състои в това, че аз имам BassBox 5-a версия, в която го има този X-Over Pro 2ver. и смея да твърдя, че се държи много кадърно.. Наистина X-Over 3 e значително по-добра с по-големи и разширени възможности. и след версия 6 на БасБокс-а се предлага като отделен пакет, но за наше най-голямо съжаление не е възможно изтеглянето дори на демо версия в/у, която да се "поработи" :wink:
...
Така, че остава алтернативата да си я купим легално.
Аз се наемам да направя това, като се задължавам да направя копия на всичко което пристигне на всеки, който е съгласен за "партия"
...
Ако има желаещи да съберем общо пари и да поръчаме X-Over 3, нека да пише тук!

Поздрави! :)

p.s. URL-то за повече инфо: http://www.ht-audio.com/products.htm

Гост

#10 Мнение от Гост »

Хм... имам ъпгрейд на х-over ... дали няма да може да се направи нещо :wink:
В тази 5 версия на BassBox... отделно ли се инсталира X-over?
Ако е така .... мое да се опитам да поработя над нея :twisted:

bezobraznia

не.

#11 Мнение от bezobraznia »

не, не става...
upgrade-то е за версия 3, който освен че не може да упгрейдва старата версия , ами и разширенията а и началните байтове на отделните файлове са различни ...
ъх.. това сме го пробвали вече...
ама дай да направиме нещо смислено ...

Гост

#12 Мнение от Гост »

Да разбирам ли, че
ама дай да направиме нещо смислено ...
означава дайте да правим партия?
Склонен съм да се ръсна не повече от 15 кинта колкото е едно CD :twisted:
Инак хобито ми излиза... твърде скъпо :wink:
Това означава да се съберем някъде... 10-12 човека... а това ми се струва Невъзможно
:(

bezobraznia

да...

#13 Мнение от bezobraznia »

Да, точно това ми е мисълта ... да се съберем повечко хора и да го закупим... но и аз мисля, че няма да стане ...
Аз предложението което съм постнал по-горе важи, ако има някой желаещ да пише!
Поздрви!

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#14 Мнение от Simonov »

Честно казано в началото като почнах да работя с него се озадачих малко но след няколко часа работа и четене на HELP-а сичко си дойде на мястото :) 8)

Гост

#15 Мнение от Гост »

Аз също много харесах тази програма именно заради достъпноста и!
Всичко в HELP-а е обяснено много простичко и разбираемо... иначе съм разглеждал и разучавал разни други програмки... но BassBox най-мноо ми допадна :)
Сега остава и реалните резултати да съответстват на предвидените при изчисленията и... :lol:
Все още имам малко резерви, да инвестирам в направата на озвучително тяло изчислено с BassBox , ама виж с филтрите може и да пробам :wink: Ако резултатите са добри... може би ще пробавам и с BassBox
Да не забравя още веднъж да ти благодаря! :D :D :D

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”