predlojete 4ertej na kutiq za 15 in4ow subbas
-
AdsBot [Google]
predlojete 4ertej na kutiq za 15 in4ow subbas
Zdraweite az sam taka da se kaja teparwa zapo4washt da nawliza w materiqta audio maniac. Iskam da si naprawq kutiq za edin 15 in4ow nisko4etotten goworitel koito si kupih. To daje nqma az da q prawq kutiqta a ste q dam w nqkoq firma za izrabotka, no ako moje da mi predlojite nqkoi 4ertej ili konstrukciq, po wazmojnost nesto po lesno za izrabotka. A da materiala ste bade PD4 a ne mdf. Oswen towa obema da e pone 50 litra. Blagodarq wi predwaritelno.
- iasen4o25
- има опит

- Обратна връзка:
понеже си новак ще ти издам една малка тайна, а именно че тоя 15' звяр в квато и кутия да го сложиш и му пуснеш некво сигналче ще свири няма да ти откаже (освен ако не си е зел отпуска още в завода
). въпроса е как ще свири, затова ако дадеш маааалко каталожни данни за зверчето ще ни улесниш много и ще ти бъдем доста по-полезни
)).поздрави 
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Гадния говорител има книжчица с параметри.
Ако си източиш от нета софт - Бас Про, Уин АйЕсДи или нек'ъв друг,
ще си свършиш и сам раб'тата
Ако е китайски,просто забрави!
Там става по една сложна емпирика,дето и викат стъкмистика.
То за фазоинвертора проблем няма - слагаш телескопичната тръба и удурдисваш,ама за това да докараш качествен фактор на говорителя
горе доле еднакъв с качествения фактор на обема...абе успех!
Ако си източиш от нета софт - Бас Про, Уин АйЕсДи или нек'ъв друг,
ще си свършиш и сам раб'тата
Ако е китайски,просто забрави!
Там става по една сложна емпирика,дето и викат стъкмистика.
То за фазоинвертора проблем няма - слагаш телескопичната тръба и удурдисваш,ама за това да докараш качествен фактор на говорителя
горе доле еднакъв с качествения фактор на обема...абе успех!
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
-
AdsBot [Google]
Å òî å ÿñíî ÷å êàêâîòî è äà ìó ïóñíà ùå ñâèðè... à ïúê è ùå ãî õðàíÿ îò åäèí óñëèâàòåë oò åäèí 7x110w óñèëâàòåë Sony. Íî âúïðîñúò å ÷å â ìîìåíòà ãîâîðèòåëÿò ìè å åäèí "åôòèí êèòàèñêè áîêëóê" êîèòî âçåìàõ êîëêîòî äà èìà íåùî çà ñóááàñ íî èñêàì äà ìó íàïðàâÿ ñâÿñòíà êóòèÿ è êàòî èìàì ïàðè ñëåä âðåìå äà ãî ñìåíÿ ñ íåùî çà 250-350ëâ, è îñâåí òîâà äà ìó âçåìà åäíî îòäåëíî óñëèëâàòåë÷å íà áàñà. Íî ñåãà íà ïúðâî âðåìå èñêàì êóòèÿ... À êîëêîòî äî ôàçîèíâåðòîð âúîáùå íÿìàì ïðåäñòàâà êàêâî òðÿáâà äà ïðåäñòàâëÿâà... (íÿêàêâà òðúáà îêîëî ãîâîðèòåëÿ êîÿòî äà ñòèãà äî ïîëîâèíàòà íà êóòèÿòà èëè íåùî òàêîâà è ñå íàñòðîèâàëà ñïîðåä ãîâîðèòåëÿ àìà êàê òî÷íî ñòàâà? è îñâåí òîâà îò êàêúâ ìàòåðèàë? Ïðåïîðú÷àõà ìè êàðòîí àìà îòêúäå?). Èëè àêî èìà íÿêîè âàðèàíò áåç ôàçîèíâåðòîð?
-
AdsBot [Google]
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
tochnia
Въпроса е че в тъпото Русе в което живея май няма много такива хора. А пък и сега имах пресен опит с едни кутий за колони на които имах точни размери и говорители и въобще всичко и отидох при един разбирач и тои ми каза почти двоина цена и то само за това че му поръчвам на него а не плащам директно на дърводелци... Затова и искам само размери и ако кутията е от затворен тип си мисля че няма да е трудно да ми я направят и аз само да си сложа вата ако трябва.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
[quote:3355f9630f="tochnia"]Въпроса е че в тъпото Русе в което живея май няма много такива хора. А пък и сега имах пресен опит с едни кутий за колони на които имах точни размери и говорители и въобще всичко и отидох при един разбирач и тои ми каза почти двоина цена и то само за това че му поръчвам на него а не плащам директно на дърводелци... Затова и искам само размери и ако кутията е от затворен тип си мисля че няма да е трудно да ми я направят и аз само да си сложа вата ако трябва.[/quote:3355f9630f]
Widowmaker, какво ще кажеш, а?
Виж колко е важно хората да се познават!
Widowmaker, какво ще кажеш, а?
Виж колко е важно хората да се познават!
-
AdsBot [Google]
Âèæ.ïè÷.Èìà ãîâîðèòåë è ãîâîðèòåë....Ìîæå äà èìà 2 åäíàêâè ïî ðàçìåð(êàòî â òâîÿ ñëó÷àé) íî ñ êîðåííî ðàçëè÷íè ïàðàìåòðè.Íà åäèíèÿ ìîæå äà ìó òðÿáâà êóòèÿ çà äà ðàáîòè îïòèìàëíî 200 ëèòðà.... à íà äðóãèÿ 40!!!.Ïî ïðàâèëî êèòàéñêèòå èìàò âèñîêî Qts,òàêà,÷å ñòàâàò çà çàòâîðåíà êóòèÿ...Íî òîâà å ñúùî îòíîñèòåëíî.Çàùîòî íå çíàåì Ðåçîíàíñíàòà ÷åñòîòà è åêâèâàëåíòíèÿ íà îêà÷âàíåòî îáåì....Çà 15 èí÷îâ...Àêî èñêàø ïðàâè åäíà 100 ëèòðà êóòèÿ, çàòâîðåíà êóòèÿ å ëåñíî-êàêâîòî ñå ïîëó÷è,à àêî èñêàø áàñðåôëåêñ-ñëîæè òðúáà 100 ìì âúòðåøíî.Ïðàâèëîòî çà òðúáàòà å äà èìà ðàçñòîÿíèå îò ñòåíàòà äî íåÿ(îòâúòðå) ïîíå êîëêîòî å äèàìåòúðà íà òðúáàòà,ò.å. ïîíå 100 ìì.Ñëàãàø ïî-äúëãà è ðåæåø,äîêàòî ãî "íàìåñòèø"ïîíå íà òåá äà òè õàðåñà íà ñëóõ,èëè ñè íàïðàâè âàðèðàù....Âàòà ñëàãàø ðàâíîìåðíî,íî äà íå çàêðèåø îòâîðà íà òðúáàòà ñ íåãî...Àêî íàïðàâèø îðåáðåíèÿ íà êîíñòðóêöèÿòà îòâúòðå ùå å ïî-äîáðå....Äðóãî â ñëó÷àÿ òè íå ìîæå äà ñå íàïðàâè...Èçìåðè ëè òè íÿêîé ïàðàìåòðèòå íà ãîâîðèòåëÿ,âñè÷êè ìîæåì äà òè ïîìîãíåì...
Ïîçäðàâè

Ïîçäðàâè
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Абе,пич,ти що не четеш кой какъв е тука?tochnia написа:Въпроса е че в тъпото Русе в което живея май няма много такива хора. А пък и сега имах пресен опит с едни кутий за колони на които имах точни размери и говорители и въобще всичко и отидох при един разбирач и тои ми каза почти двоина цена и то само за това че му поръчвам на него а не плащам директно на дърводелци... Затова и искам само размери и ако кутията е от затворен тип си мисля че няма да е трудно да ми я направят и аз само да си сложа вата ако трябва.
Случайно да ти прави впечатление,че на моя локейшън пише Русе?
0899186341
Обади се и ще се разберем.
И между другото-кой е тоя разбирач?
Че ми е интересно де...
И друго:
oceanman-а е прав-първо питаш,после купуваш:-)
Последно промяна от Daniel Petrov на Пон Ное 01, 2004 12:48 pm, променено общо 1 път.
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: