Китарен говорител

Съобщение
Автор
Аватар
EvergreeN
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Китарен говорител

#1 Мнение от EvergreeN »

Здравейте!
Имам следните въпроси и се надявам някой да може, да ми отговори.
Чувал съм, че има специални китарни говорители, които се използват в китарните кубета с определен честотен обхват.
Та моля, да ми дадете възможно най-мого информация по въпроса къде в България се продават такива говорители, и особености около акустичното оформление.
Знам, че въпроса е малко обобщен, но всякаква информация по въпроса ще ми е полезна понеже имам малко познания в конкретната област.

pepi01

Re: Китарен говорител

#2 Мнение от pepi01 »

EvergreeN написа:Здравейте!
Имам следните въпроси и се надявам някой да може, да ми отговори.
Чувал съм, че има специални китарни говорители, които се използват в китарните кубета с определен честотен обхват.
Та моля, да ми дадете възможно най-мого информация по въпроса къде в България се продават такива говорители, и особености около акустичното оформление.
Знам, че въпроса е малко обобщен, но всякаква информация по въпроса ще ми е полезна понеже имам малко познания в конкретната област.
Говорителя за китара, не е нужно да има изразени бас качества, понеже китарата едва слиза под 800хц.Мисля че се монтират широколент. говорит. 100-12,500хц.,като правило с по твърди гънка и трептилка,а целулозната, високотемпературна шпула е предимство.Голямя част от кубетата ползват :Celeston: опитай в www.mci-bg.com a ниСко бюджетен може да се сглоби, но ще е12"

pepi01

#4 Мнение от pepi01 »

Audiomaster написа:Търсиш да си закупиш ли? Питам, понеже имам един 10" FBT за продаване. От преди 20 години е, но е качествен.
E ,FBT е сериозно предложение! Италианско произв. мисля. От ранга на: H/H: , :Goodmans:, и :Marshal: Рядка стока вече. Поздрави. :HMguit

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”