ОБ със Модифицирани ВКШ 3013А-ТМ и оригинални ВКН 12211
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Re: Широколентов драйвер VK12350
Ефекта от интервенцията (с изнасянето на говорителя по-напред) е по-добър бас!
Последно промяна от DRGeorgiev на Чет Юни 16, 2011 9:04 am, променено общо 5 пъти.
-
- не знае къде се намира и какво говори
Чудесно!
Проектът изглежда перспективен,така че си заслужава доизпипване!
Все пак,при възможност НЧ 18-ка и нагоре е най-добре за такъв тип ОТ.Две 12-ки,или две 15-ки не правят една 18-ка - пробвано!
Все пак,при възможност НЧ 18-ка и нагоре е най-добре за такъв тип ОТ.Две 12-ки,или две 15-ки не правят една 18-ка - пробвано!
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
bat vanio би ли споделил с какви драйвери си пробвал и на какъв екран,би било полезно за хората които имат интерес към ОБ?
Последно промяна от DRGeorgiev на Чет Юни 16, 2011 10:18 am, променено общо 4 пъти.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Съвсем нормално си вървеше темата,появява се не дорасъл младеж и почва да се държи надменно и подигравателно!
Унищожихте темата ми,това е абсолютно безобразие!
Моля да се изтрият всички ненужни постове и който има нормални мнения по темата да ги изрази по нормален начин!
Моля да се изтрият всички ненужни постове и който има нормални мнения по темата да ги изрази по нормален начин!
Последно промяна от DRGeorgiev на Чет Юни 16, 2011 3:38 pm, променено общо 3 пъти.
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: ОБ оформление с модифициран широк. ВКШ3013А-TM&ВКН12211
Мисля че не е редно , ако се модерира, ще се изтрият накои истини.Съвсем нормално си вървеше темата,появява се недорасал младеж и почва да се държи надменно и подигравателно!

Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Кои истини?
Последно промяна от DRGeorgiev на Чет Юни 16, 2011 10:24 am, променено общо 4 пъти.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Ако е така,защо ми изчезват някои постове?Marian Lozev написа:Мисля че не е редно , ако се модерира, ще се изтрият накои истини.Съвсем нормално си вървеше темата,появява се недорасал младеж и почва да се държи надменно и подигравателно!

- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Прочети точка 6 от правилата на форума още веднъж и ще разбереш защо.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Като е пробвано,покажи ги тези 18 инча и особенно нагоре ,ще е интересно за много хора тукbat vanio написа:Чудесно!
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Знам точка 6 от правилата ,но някъде без цитат не може ,съобразявам се с правилата на форума.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
А и не е нужно да пускаш съобщения едно след друго.
Като се присетиш нещо си има бутонче за редактиране на предишното съобщение.
Като се присетиш нещо си има бутонче за редактиране на предишното съобщение.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
В никакъв случай не мисля, че тема, в която съм изтрил двайсетина поста върви съвсем нормално!DRGeorgiev написа:Съвсем нормално си вървеше темата...
Ако си получил хаплив коментар не означава, че е допустимо да отговаряш по същия начин. Неуместните постове се докладват и администрацията взема мерки. Личните нападки се санкционират, независимо кой е започнал пръв. Това не е детска градина!
Искам да помоля всички участници да прочетат Правилата на форума и да ги спазват, ако искат да пишат в него.
Предупреждението на Кирилов е уместно и не бива да се сърдиш. Това, че някой е чул зле свирещи хорни не означава, че може да дава заключения за този вид конструкция. Още по-малко пък означава, че неговата конструкция автоматично минава в категорията сполучлива.
Наслушал съм се на посредствено свирещи озвучителни тела от всички видове, включително и "бафъли" (лично аз предпочитам технически по-издържания термин акустичен щит), но на тази основа няма да започна да раздавам квалификации, че нито една от тях не свири (разбира се, с изключение на направените от мен). Напротив - отворените конструкции имат сериозен потенциал, ако са изпълнени с подходящи компоненти (изключвам автоговорителите с недопустимо високи изкривявания и АЧХ подобна на Хималайските възвишения).
Конкретно за този проект бих демонтирал грамадната капачка на нискочестотния драйвер. Останалите промени вече ги набеляза Audiomastera
Видях другаде да питаш за гънката. Материалът е от армейски плащ-наметала, оттам и зеленият цвят.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Ясно!
Последно промяна от DRGeorgiev на Чет Юни 16, 2011 10:27 am, променено общо 2 пъти.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: .
Премествам я в коша по единствената причина, че си изтрил всички свои мнения от нея и в този си вид няма смисъл.
Това, обаче, обезсмисля усилията на всички, които са си направили труда да пишат в темата ти, което не смятам за много учтиво и те предупреждавам, че това ти е последното подобно поведение във форума!
Това, обаче, обезсмисля усилията на всички, които са си направили труда да пишат в темата ти, което не смятам за много учтиво и те предупреждавам, че това ти е последното подобно поведение във форума!
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Re: .
Да правилно,да ме извинят участниците.