Усилвател и кутия Peerless xls12

Съобщение
Автор
gogo
отстранен

#16 Мнение от gogo »

А бе да ви попитам, колко струва тези говорители (XLS10 и XLS12) горе-долу, и само ПАС ли ги продават?

Sasho Tashov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Sasho Tashov »

За XLS 10 не мога да ти кажа конкретно, но 12 на мен ми излезе 230лв точно. Един приятел ми го донесе от Америка. Другия вариант е да го вземеш от Пас тук за 380лв. Успех и дано това, което живи и здраве ще сътворим те устройва и си направиш и ти.

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#19 Мнение от Anakin »

Хубав да наистина се пак такива два исках да си зимам и скоро щях да го направя но наистина ли има 40% разлика от данните дадени от производителя и истинските ??? ако е така то бих си го купил само на тази цена и ако този ти приятел може да донесе няколко ще има много заинтересувани :D

Sasho Tashov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Sasho Tashov »

Цената която намерих я америка е $144+$7 транспортни разходи до моя приятел. Е той като добър човек не ми взе никакви пари за транспорт и други екстри. Що се отнася до характеристиките говорителя ще го дам на Кирил и като го измерят точно ще видим дали има разлика и колко. Иначе след това по идея на Кирил може да направя един TL с формата и предназначението и на холна маса :D

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#21 Мнение от Stefan Stefanov »

Поръчайте си го от http://www.madisound.com
С транспорта до България пак ще ви излезе по-евтино от ПАС, особено ако се комбинирате за повече бройки.
По-малкият ви проблем ще бъде митницата, но ако сте по-сладкодумни ще минете без мито и други разходи.

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”