ВКН 2030-01 помощ за направа на тяло

Съобщение
Автор
Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Това имах предвид, но всички ме разбрахте грешно
и се нахвърлите върху мен, но няма проблеми, както казах
форума е за това - да си помагаме взаимно :)
a.k.a. vitekk

полугрец

абсурд!!!

#17 Мнение от полугрец »

Това е абсурдно - да се забранява да се говори за БГ-говорители ,ми нали и те са част от БГ-аудиото :x , не е това правилният път чрез забрани! Много хора нямат пари за да си купят по-добри и искат да разработват с тях . Това е....

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

БГ Говорители

#18 Мнение от Kiril Kirilov »

Не е забранено да се говори за тях, но хората, които най-много пишем в този сайт и имаме най-голям финансов принос за него, решихме, че е безмислено да се говори за тях и се споразумяхме да заключваме и трием темите, свързани с тях...докато нещата не се променят...за съжаление бгалоевградските говорители не са свързани с БГ-аудиото, а с прахосването на пари. В много страници много от нас са опитали да се мотивират защо е така. Когато нещата се променят и най-малкото те покрият минимум стандарта по T/S с производството си, което в момента не могат и нямат представа, че трябва дори, можем да започнем да говорим и (дай боже) да "разработваме с тях" ... Сега туй нещо не става...
Заключвам темата, скоро и ще я изтрия...

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: абсурд!!!

#19 Мнение от Ivan Rachev »

kenotron написа:Това е абсурдно - да се забранява да се говори за БГ-говорители ,ми нали и те са част от БГ-аудиото :x , не е това правилният път чрез забрани! Много хора нямат пари за да си купят по-добри и искат да разработват с тях . Това е....
бг говорителите са една основателна причина да не чуеш разликата между директно и индиректноотопляемите ламби :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Razar
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от Razar »

Абе вие хуу му обяснихте всичко на човека ма не ви ли е малко странно суб със диапазон 40хз до 5кхз. Незнам ко мислите вие ама според мене не е фред. Може да не разбирам колкото вас ама все пак. ////// от GPS:хайде пооправи си правописа че е дразнещо да се четат постовете ти.Нищо лично но когато пишеш правилно -показваш уважение към останалите участници в форума.

orto
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#21 Мнение от orto »

За мен ли става въпрос ?

За целта си има филтър ......

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”