SUB WOOFER

Съобщение
Автор
Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от Anakin »

Ей олигофрен проС стига си мучал и се чудя как не си изфарчал още,преди тебе колко са изхвърчали,първо даваш информация с която и самите Т/С не биха се справили и искаш да ти се помогне първо чети после питай.Не стига че мислиш че мощността определя обема ми и псуваш,такива треа даже и по един шамар че да се оправят.

Gavril Gavrilov

#17 Мнение от Gavril Gavrilov »

А отношенията ни бяха толкова топли... :cry:

Аватар
stalov
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#18 Мнение от stalov »

Имам чувството , че такъв тип "потребители" просто си правят дебелашка шега с хората опитващи да им помогнат.

Не си заслужава..да се хабят нерви.

Просто НЕ ИМ ОТГОВАРЯЙТЕ !!!!!!!!!!

poseydon
има опит
има опит
Обратна връзка:

#19 Мнение от poseydon »

satanic_soul сега един съвет първо от мен, не плюй срещу форума, той само може да ти помогне да влезеш в правия път, но ние само можем да ти покажем пътеката ти сам трябва да минеш по нея. Сега по другата тема. Ако си от София можеш да отидеш да ти измерят говорителя за 15лв, ще ти дадат основните параметри, както и няколко различни симулации с тоя говорител. Сега не знам колко точно ги мерят, но щом нямаш никакви знания в тази област, това ти е единствение шанс да постигнеш нещо на някакво ниско ниво с тоя говорител. След като ти го измерят и ти дадат на едно листче параметрите и симулациите имаш доста възможности. Ето и няколко от тях:

1. Вкарваш ги в Бас Бокс или подобна програма /WinISD, JBLSpeakershop и др/ и си правиш симулация ти.
2. Използваш някоя от направените симулации и си правиш кутията по нея.
3. Ако дотогава не са те баннали от форума, идваш пак тук постваш си параметрите и услужливите хора ти помагат, но тоя път трябва да се държиш културно, все пак това не е бацова ма'ала и ние не сме Data.bg или Тояга.

Успех!

Аватар
Rusin Atanasov
има опит
има опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от Rusin Atanasov »

Можеш да минеш по тънко ако си намериш от някъде /магазин или приятел ......./тонколона с говорител абсолютно същия като твоя и ти хареса как звучи и тогава да му вземеш размерите и така да ги мултиплицираш за себе си :wink: Друг начин е сам да си измериш параметрите с бас бокс про или друга подобна програма имаща възможност за това +солидни познания по английски че на такъв език са програмите ама за това има онлайн преводачи. Правиш измерванията няколко пъти за да провериш да ли си на верен път залагаш в програмата данните и тя ти смята размерите на колоната а й филтри може да сметнеш така +симулаций на това което си направил. Успех и ако може с по мек тон моля!

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”