Въпрос за кутий!

Съобщение
Автор
smarfilii

#16 Мнение от smarfilii »

До колкото знам усилвателят триябва да е на 60% от мощността на колоните,за да не може да ги изтърбуши като се надуе до дупка!А говорителите и филтрите(не за цигари) мога да ги взема на едро!Но проблема е че не знам какви да са!?

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Rumen Zografov »

smarfilii написа:До колкото знам усилвателят триябва да е на 60% от мощността на колоните,за да не може да ги изтърбуши като се надуе до дупка!А говорителите и филтрите(не за цигари) мога да ги взема на едро!Но проблема е че не знам какви да са!?
Щом не знаеш какви говорители и филтри да си взмеш,а все пак много държиш да си направиш "колони",вземи си БГ говорители и готови филтри (100 лв. точно те оправят) и действай на слух докато ти хареса "нещото",което ще сътвориш :idea:
Поне тия говорители няма страшно да ги прецакаш (трябва да се постараеш добре),а и за "гюфта-гюфта" са супер :wink:
Аз лично направих това в 8-ми клас и резултатът се оказа учудващ,дори още бръмчат колонките :D
Като се наиграеш с "големите мощности",мини пак! :wink:

Поздрави!!!
Изображение

smarfilii

#18 Мнение от smarfilii »

Добре де но така и не разбрах как да направя кутиите!? :roll: и съжалявам ако ставам доаден! :oops:

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#19 Мнение от Sylis »

Хей ръчички ей ги две,те ми служат най-добре.... :D :D :D

Има толкова много изписано във форума че повече от това здраве му кажи....прочети някои ред.Много бързаш,пък и съм сигурен че и ти незнаеш какво искаш да направиш в краина сметка и много лесно можеш да бъдеш разубеден от някой компетентен юзер тук :mrgreen: :wink:

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от toroid »

Да,уточни се със себе си и реши какви размери приблизително те устройват/според мястото където ще стоят/.После определи точно какъв вид колони искаш,какво ще слушаш с тях!Като за начало е ясно,че няма да постигнеш високо качество и се задоволи с нещо по-обикновено/все пак ти е първи опит/ :wink: После ще видиме според говорителите какво ще правим с кутиите :roll:

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”