Lanzar HRW104D

Съобщение
Автор
gps

#16 Мнение от gps »

Тъндърите имат ред конструктивни дефекти и недомислици -някои от тях успявам да ги отстраня.По -старите модели бяха по-добре ,по-новите хич ги няма.Като им се отстранят дефектите -може да си поиграе човек да ги накара да свирят но въпроса е заслужава ли си .

Zlatan Kitanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Zlatan Kitanov »

Едно приятелче си взе домашни колони тъндър и се опитва всячески да ме убеди колко добре свирят. Прав си, казвам, виж твоят бас колко силен и мощен е, а пък моя - мек, за нищо не става, язък, че се мъчих да правя сам нещата. Така всички са доволни и щастливи 8O
Иначе в ценовия си сектор май са по-добре от всичко останало. Не че много има останало..

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Daniel Petrov »

Оня ден дойде един пич с един гръмнал туитър Тъндър,докато бях при Валери в магазина на Визатон.
Не бях виждал такава техника дотогава,ама за 100 ватова колона отзад на пищялото пишеше 10 вата...е,нещо не искам да гледам точно тая техника вече...
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Gavril Gavrilov

#19 Мнение от Gavril Gavrilov »

Аха, имаше ги и съраунд системите им там. Ефективно, магазина продаваше бяла техника, кар аудио, маркучи и шлаухи, аудио кинкалерия - тоест - разнообразни кабели и куплунги, и хай-фи.
За фон звучаха едни флорстендинг Тъндър и звученето им будеше сълзи и смях.

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от Sylis »

е сега с тия тъндъри много се отплесна темата..... :x :x :x
даите по същество

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”