NoBox BB мнения и препоръки.
- Vankata_84
- чете и пита
- Обратна връзка:
NoBox BB мнения и препоръки.
Колеги бавно във времето ще захващам нов проект. Този ОБ от Визатон определено ме заинтригува. Моля тези от вас който са го слуша ли, или има ли, да споделят преки впечатления Никога не съм чувал ОБ, но за мене ОРИЕНТИРА са АЧХ, Чувствителноста на ОТ, и до някаде определяща ми е мошноста А окончателна оценка правя само на слух. Последния въпрос ми е как се разполага ОБ за да разкрие свойте възможности
Извинявам се ако има подобна тема
Извинявам се ако има подобна тема
- haralanov
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: NoBox BB мнения и препоръки.
Ако някой имаше отговор на този въпрос, уверявам те че никой нямаше да се занимава да прави/произвежда по-комплексни/трудоемки конструкции.IvanVG написа:Последния въпрос ми е как се разполага ОБ за да разкрие свойте възможности
п.п. Ако гостуваш на някой с ОБ озвучителни тела, обърни специално внимание какво се случва с високия бас и ниската среда, а после премисли нещата наново.
- Vankata_84
- чете и пита
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Vankata_84
- чете и пита
- Обратна връзка:
Просто имам предвит, че проекта е бюджетен и си има недостатаците и ми е ясно това. Прощавай моя е грешката не се изразих правилно.Ivan Rachev написа:..не те разбрах ?IvanVG написа:Мерси колега. Аз не съм максималист.
Ще съм благодарен все пак ако някой каже и друга критика, или препоръка. Ако смятате толко, че този проект е загубена кауза моля нека някой каже друг проек с участието на Б200(предпочитам да има широколентов драйвер при средите и високите).
Най-главни изисквания са ми: до 1000лв., ясни среди, приятни високи, нисък и бърз бас.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Vankata_84
- чете и пита
- Обратна връзка:
Пак не съм уточнил . Благодаря за търпението.Rumen Suvandjiev написа:За драйверите или за целия проект?IvanVG написа: Най-главни изисквания са ми: до 1000лв., ясни среди, приятни високи, нисък и бърз бас.
Значи 1000лв. е цената която съм готов да дам за драйвери само. От там на такък за МДФ, фурнир, филтри, и др. Не включвам в цената.Понеже одзивите за ОБ са почти никакви ще предложа следното.Какво милите ако направя комбинация с друг ниско честотен драйвер на визатон TIW200, или GF 200
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Хващаш се и отиваш до София
слушаш в Gogo (има бафъли с B200 и други, които слуша)
слушаш в Ivan Rachev или друга добра Etheraudio система
слушаш в Rumen Suvandjiev хорни с Fostex
слушаш други добри системи (има много от форума)
и разбираш дали да правиш бафъл или нещо друго.
Успех и сподели после какво си чул и решил.
- Vankata_84
- чете и пита
- Обратна връзка:
Благодаря за предложението разумно е точно така да се разбере какво ще ми пасне. Много ми е ограничено свободното време, но ще се опитам да гостувам на някой от споменатите хора, или ще дойда на някоя среща на форума .Nanko Rusev написа:Хващаш се и отиваш до София
Искам да изкажа специални благодарности на Ivan Rachev за бързата покана на ЛС, ще звънна до седмица или две да видиме за кога ще се разберем
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Vankata_84
- чете и пита
- Обратна връзка:
Rutcho благодаря за твоето предложение, малко ми е трудно да се ориентирам когато трябва да избирам продукт на дадена фирма а няма представители за България. За това и може да се захвана с бъфала. Визатон аз лично много ги харесвам мисля, че за цената на даден артикул качеството е на ниво. А причината да не си зема етери е проста . Не съм ги слушал , и нямам финансова възможност да ги платя на веднъж .Rumen Suvandjiev написа:За тази цена - чифт Supravox HP215 RTF64 Bicone.IvanVG написа: Значи 1000лв. е цената която съм готов да дам за драйвери само.
Преди това обаче задължително чуй някоя и друга рупорна конструкция!
ПП - Иначе дилемата от тук на татък е ОБ на визатон срещу Етер6 в хорна. Резултата ще е ясен веднага щом посетя Gogo и Ivan Rachev, на който съм много благодарен за поканите.