днес се сдобих с 2бр. чисто нови говорителчета /d=13cm/ от Димитровградския пазар за скромните 6лв на парче
Ето така изглеждат
http://store2.data.bg/rusin/RFT%20L2323/ - направих папка за по лесно преглеждане Р. Атанасов
Поздрави
Русин Атанасов

Чудно . Чувстителни ли са? Искам такива "буклуци" за офиса - място има, пък по-екстравагантно от OB просто НЕМА.Rusin Atanasov написа:Сега качих в папка новия ми опен-бафъл с размери 860х600х170 от двойно ламинирано ПДЧ. Промених линка от първия ми пост за по лесно разглеждане. На първо слушане високите и средите са си много добре. О чудо има и бас![]()
![]()
,макар с не толкова тяга както двулентовия ми бас рефлекс но достатъчно за да не сложа нискочестотен говорител / поне за сега/. Харесва ми как свири зверчето мъничко е ама свири. Нещо насоченоста му, ме притеснява, но поставянето на фазов палец се надявам да оправи нещата.

Да прав си, още си ги слушам и много ми харесва реализма с който озаряват стаята. Лошото е че с повечето слушане изпъкват недостатъците. Големия ход на мембраната и не добрите ниски. За опън бъфъл нещо не ми харесват, но в затворен обем са жестоки. В една двулентово ОТ подпрени в нискочестотната област биха се представили много добре. За хорни или тл -там са дебели нещата поне за мен, а за сега нямам необходимото веме да се занимая в тази насока.oceanman написа:Учудващо е как такива невзрачни нещица могат да свирят така завладяващо а![]()
![]()
Понякога такива "находки" ни карат да се замисляме накъде сме тръгнали![]()
![]()
Наскоро преживях такова "отрезвяване".

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта