Идея

Съобщение
Автор
Аватар
Dgd
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Dgd »

Това нещо като MLTL ли е? Иначе идеята е супер! И на мен от време на време ми идва да иззидам нещо :D

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Stefan Stefanov »

Може би ще е по-добре ако предните стени са леко завъртяни по посока на слушателя, тоест хоризонталното сечение да не е правоъгълник, а трапец.

Krasi Yonchev

#8 Мнение от Krasi Yonchev »

LZ написа:Недостатък е, че не можеш да ги местиш или въртиш в търсене на най-добрата сцена.
В същност, софит маунтингът, когато е изпълнен правилно, е най-доброто решение. Един вид - перфектното позициониране на колоните в стаята. По този начин се оправят много от нискочестотните проблеми в помещението:

1) Няма SBIR акустична интерференция от задната стена

2) Озвучителните тела са извън зоните със силно и слабо налягане на модите.

3) Сцената изгрява поради променената дифракция.

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Идея

#9 Мнение от Nikolay Savov »

Уаааау!!!!! ти ме светна как да си използвам комина :))) ,вместо да го махам може да си изградя още един и да си направя нещо такова.. иеееееее :))) ех защо не живеех в замък :(

Zmej

#10 Мнение от Zmej »

Идеята ти е много добра - и аз я имам от известно време и следващият ми проект (до година-две - дано) ще е "wall-mounted loudspeakers" с плавни преходи към стената отзад и с подходящ страничен и вертикален наклон. :) И при всички положения ще трябва Владо (oceanman) и/или Владо (DGD) да помагат, щото хич ме няма в дърводелството... :oops:

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”