Във връзка с вчерашната ми екскурзия до завода за говорители в Благоевград реших да си взема нещо за спомен от там и си взех един ето такъв говорител ВКН 0927 4ома http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/pro ... 927_37.htm
Мисля да го използвам за двулентов проект но нямам никакви параметри
въпреки че ми дадоха някви хвърчащти листчета към него на тях пише само мошноста,съпротивлението,и какъв честотен обхвад свири говорителя.
Някой мерил ли го е?Ще бъда много благодарен ако ми предостави параметри за говорителя защото аз незнам как да го измеря и нямам с какво.
Знам че различните партиди на Благоевградски гоорители за с различни параметри но тук не гоня толкова качество а просто да има с какво да се занимавам.
Мерси предварително !
Въпрос ???
- X.Tsvetkov
- има известен опит

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Въпрос ???
Похвално е че все още се намират патриоти, които да инвестират в развитието на БГ промишлеността.cickata написа:Във връзка с вчерашната ми екскурзия до завода за говорители в Благоевград реших да си взема нещо за спомен от там
Е това се казва техническа документацияcickata написа: и си взех един ето такъв говорител ВКН 0927 4ома http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/pro ... 927_37.htm
Тогава как реши че е подходящ за двулентова система?cickata написа: Мисля да го използвам за двулентов проект но нямам никакви параметри
Дори и да го е мерил защо мислиш че ще има прилика между измереният и твоят екземпляр?cickata написа: Някой мерил ли го е?Ще бъда много благодарен ако ми предостави параметри за говорителя
Литература по този въпрос бол - кеф ти на Български, Руски или Английски. Единственото което се иска от теб е да положиш минималния усилия. Кой знае - може пък и да научиш нещо интересно по този начин....cickata написа: защото аз незнам как да го измеря
Компютър явно имаш. След като ще слушаш музика имаш и саунд карта и усилвател. Друго не ти трябва.cickata написа: и нямам с какво.
По тази логика можеш да опиташ по метода на пробата и грешката, тъкмо ще имаш с какво да се занимаваш по-дълго време....cickata написа: Знам че различните партиди на Благоевградски гоорители за с различни параметри но тук не гоня толкова качество а просто да има с какво да се занимавам.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка: