TVM се произвеждат в Чехия, мисля или се лъжа Andrej?andrej написа:Колега не се захващей с тези български и китайски ''говорители'' , а отиди във Визатон в София на ул. Пиротска и си взими един басак Т 200 с цена 41-42 лева и си направи една кутийка 25-30 литра. Това е най-доброто решение според мен.Проблема е само в подходящия филтър , ако не можеш сам да го направиш ще трябва да си купиш или визатонски или от някой магазин за 5-6 лева. В първия случай ще ти излезе по-скъпо но определена по качествено
Какво по-точно имаш предвид с това свое предположение? Би ли пояснил малко по-подробно? Благодаря.qno_zloo написа:...забравих да кажа че след нова година педполагам наи вероятно ще има на българския пазар 100% от продуктите на ТВМ
http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=70
Голямата разлика е в контролираната повтаряемост на произвежданите серии продукти, която макар и двете фирми би трябвало да постигат бидейки сертифицирани по ISO 9001, при едната някакси не се получава.Rinspeed написа:...Та въпроса ми е каде е голямата разлика междy VKN и ТVM ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта