TVM vs. VKN
-
andrej
Колега не се захващей с тези български и китайски ''говорители'' , а отиди във Визатон в София на ул. Пиротска и си взими един басак Т 200 с цена 41-42 лева и си направи една кутийка 25-30 литра. Това е най-доброто решение според мен.
Проблема е само в подходящия филтър , ако не можеш сам да го направиш ще трябва да си купиш или визатонски или от някой магазин за 5-6 лева. В първия случай ще ти излезе по-скъпо но определена по качествено 
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
някои ми спомена от този форум че и висатон вече са китаичета аз за мен моито мнение е 50%/50% незнам ако някои знае нещо да каже
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
TVM се произвеждат в Чехия, мисля или се лъжа Andrej?andrej написа:Колега не се захващей с тези български и китайски ''говорители'' , а отиди във Визатон в София на ул. Пиротска и си взими един басак Т 200 с цена 41-42 лева и си направи една кутийка 25-30 литра. Това е най-доброто решение според мен.Проблема е само в подходящия филтър , ако не можеш сам да го направиш ще трябва да си купиш или визатонски или от някой магазин за 5-6 лева. В първия случай ще ти излезе по-скъпо но определена по качествено
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Fostex се произвеждат в China.
Няма значение КЪДЕ се произвежда дадена стока, а ЗА къде. Между два еднакви масови продукта (техника) - единия за USA, другия за тукашния пазар - има ОГРОМНА разлика.
Не е лошо говорителите да са правени в Kитаи - кофти е когато са правени от "китаиска фирма" - т.е. Никаква мисъл и кофти изпълнение
Няма значение КЪДЕ се произвежда дадена стока, а ЗА къде. Между два еднакви масови продукта (техника) - единия за USA, другия за тукашния пазар - има ОГРОМНА разлика.
Не е лошо говорителите да са правени в Kитаи - кофти е когато са правени от "китаиска фирма" - т.е. Никаква мисъл и кофти изпълнение
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: bg
Какво по-точно имаш предвид с това свое предположение? Би ли пояснил малко по-подробно? Благодаря.qno_zloo написа:...забравих да кажа че след нова година педполагам наи вероятно ще има на българския пазар 100% от продуктите на ТВМ
http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=70

- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
ми това че ще можеш да отидеш в един магазин и да си купиш това което си харесъл преди това в интернет на въпросната фирма ТВМ
не както сега да има 40/50% от продукцията на нашия пазар
след нова година живи и здрави .....
не както сега да има 40/50% от продукцията на нашия пазар
след нова година живи и здрави .....
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
andrej
- Vladimir
- има известен опит

- Обратна връзка:
TVM vs. VKN - какво аджеба ще рече това??? До колкото съм разбрал най-долнопробните и изчезващи говорители са българските ВКН ?? Бях пуснал тема за моите тонколони - на които мислех да слагам нискочестотен благоевградски говорител т.к. кутиите са ми смятани за такъв (все още не изчислявам и сглобявам)
Също е ясно ,че щом едни тонколони са сметнати за даден говорител няма да свирят с никакъв друг по-добре.Затова и се отказах да си слагам (засилен бях към VISATON) друг освен българския.Хората ми написаха вместо да давам пари за нови говорители да продам сегашните тонколони и да си направя нови за същите пари със TVM-ки.А аз им казах ,че няма смисъл защото нямало да се получат по-добри - тогава темата ми изчезна .Явно съм заблуден и тъп като пън ,че да не мога да си обясня къде е ГОЛЯМАТА разлика между един VKN за 50 лева и едни китайски за същите пари.Историята ми заприлича на онова клипче за компания ЛИН. Аз така или иначе няма да си направя нови тонколони за 400лева ,защото съм предоволен от сегашните български ,бих си направил далеч по-качесвени тонколони , но вбъдеще време защото за момента нямам необходимите пари и знание.
Та въпроса ми е каде е голямата разлика междy VKN и ТVM ?
Също е ясно ,че щом едни тонколони са сметнати за даден говорител няма да свирят с никакъв друг по-добре.Затова и се отказах да си слагам (засилен бях към VISATON) друг освен българския.Хората ми написаха вместо да давам пари за нови говорители да продам сегашните тонколони и да си направя нови за същите пари със TVM-ки.А аз им казах ,че няма смисъл защото нямало да се получат по-добри - тогава темата ми изчезна .Явно съм заблуден и тъп като пън ,че да не мога да си обясня къде е ГОЛЯМАТА разлика между един VKN за 50 лева и едни китайски за същите пари.Историята ми заприлича на онова клипче за компания ЛИН. Аз така или иначе няма да си направя нови тонколони за 400лева ,защото съм предоволен от сегашните български ,бих си направил далеч по-качесвени тонколони , но вбъдеще време защото за момента нямам необходимите пари и знание.
Та въпроса ми е каде е голямата разлика междy VKN и ТVM ?
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Голямата разлика е в контролираната повтаряемост на произвежданите серии продукти, която макар и двете фирми би трябвало да постигат бидейки сертифицирани по ISO 9001, при едната някакси не се получава.Rinspeed написа:...Та въпроса ми е каде е голямата разлика междy VKN и ТVM ?
Както и това, че едната случайно е основния ОЕМ за високоговорители на Škoda (VW).

- ataka__bg
- чете
- Обратна връзка:
И аз това, се чудя к`ва е тая толкова голяма разлика, за която всеки говори. Между другото в един подобен форум, бял прочел само хубави работи за ВКН, и затова все още се чудя какво да си взема.
Но има време, докато си сглобя усилватела, дано дотогава направя правилния избор, за който после да не съжалявам.
Но има време, докато си сглобя усилватела, дано дотогава направя правилния избор, за който после да не съжалявам.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ако надвиеш мързела си и потърсиш по форума ще разбереш причините за отрицателното ни отношение към ВКН "говорителите" тук.
Ще разбереш и че тези изделия са забранени за обсъждане тук.
Ако имаш някои неоспорими доказателства, че си заслужават загубеното време сподели ги на лични с някой от модераторите, може и да го убедиш да пусне някоя нова тема.
Заключвам темата и след няколко дни ще я изтрия.
Ще разбереш и че тези изделия са забранени за обсъждане тук.
Ако имаш някои неоспорими доказателства, че си заслужават загубеното време сподели ги на лични с някой от модераторите, може и да го убедиш да пусне някоя нова тема.
Заключвам темата и след няколко дни ще я изтрия.