Обещаните TVM - ARN - параметри за WinISD

Съобщение
Автор
bezobraznia

Обещаните TVM - ARN - параметри за WinISD

#1 Мнение от bezobraznia »

Ето обещаните параметри за цялата серия ARN на чешките TVM,
които може да се ползват в WinISD Pro (Alpha) :wink:
8) 8) 8)
Да са ви честити!!
http://bgaudio.org/images/upload/TVM_ARN_WINISD.rar
...и весели празници!

Поздрави!
Ники

peshoteslata2

#2 Мнение от peshoteslata2 »

А може ли да дадеш линк за програмата, плс.
Мерси предварително.

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Daniel Petrov »

Ехххх...www.google.com,после пишеш winisd,бива след като напишеш това в полето,да натиснеш enter.Мисля,че ще стане,а?:-)
Май директно ще попаднеш точно където трябва:-)
www.linearteam.org
Това са елементарни нещица... :idea: :!: :idea: :!: :idea:
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

peshoteslata2

#4 Мнение от peshoteslata2 »

Ммм... да, но принципно тези софтове са платени нали? А в БГто не го намерих и затова попитах!
Но каквото било било 10х за адреса.
Последно промяна от peshoteslata2 на Чет Яну 20, 2005 5:27 pm, променено общо 1 път.

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Teodor Gugulanoff »

widowmaker написа:Ехххх...www.google.com,после пишеш winisd,бива след като напишеш това в полето,да натиснеш enter.Мисля,че ще стане,а?:-)
Май директно ще попаднеш точно където трябва:-)
www.linearteam.org
Това са елементарни нещица... :idea: :!: :idea: :!: :idea:
Widowmaker, как не те домързя ? ;) - Виж хората как ги мързи, да вземем пример от тях :) ... в една друга тема пък питат откъде да купят продуктите на TVM в София ?!
Поздрави,
Теодор

П.П. Преди няколко години (по определен повод) успях да изкопая един .pdf от няколкостотин страници с обзор, ама сериозен, на атомните централи в бившия соц.блок ... намирал съм и free софтуер (до 1300 nodes) за FEM (анализ по метода на крайните елементи) ... доста неща има в 'мрежата', ама трябва да не те мързи и отнема време ;)
Изображение

peshoteslata2

#6 Мнение от peshoteslata2 »

Widowmaker, как не те домързя ? - Виж хората как ги мързи, да вземем пример от тях ... в една друга тема пък питат откъде да купят продуктите на TVM в София ?!
Мммм..... ми според мен тези форуми са направени затова да се споделя инфо, а не всеки да открива по отделно Топлата вода! Не е ли по-лесно да се попита и някой ако има представа да ти отговори, а не всеки да губи толкоз време, за да намери нещо което вече е открито???
Не е ли така, поне аз така виждам нещата. Интернета е затова да улеснява живота на хората, а не да се карат!!!

bezobraznia

ХАХАХА

#7 Мнение от bezobraznia »

ХАХАХА.... ей Тесла ... Ти май като оня дето си намерил копче и щял да си купува цял балтон за това...
Все пак това инфо съм го поместил основно за хора, не които се чудят какво и как да направят с ТВМ, щото имали някой-друг лев и са решили да стават меломани :? ами за такива които конкретно се занимават с WinISD ...
Но като си решил, действай ... искрено ти пожелавам успех!
p.s. Аз също не бих писал толкова както е направил widowmaker-а

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”