Говорители Botsline???

Съобщение
Автор
Astrall

Говорители Botsline???

#1 Мнение от Astrall »

Здравейте, аз съм от град Горна Оряховица, и както разбирате много много качествени говорители няма, всичко е китайско, искам да ви питам дали знаете нещо за този вид говорители
Botsline
това е модела който си купих - http://www.botselec.nl/bots/popup/detai ... 1057171578
Интересуваме дали си заслужава и коя ще е най подходяща кутия за него?
Мерси предварително !!!

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Bojo »

Приятелю, няма никаква информация за този драйвер, на линка който си дал. При това положение трябва да му се измерят някои от параметрите за да те посъветваме нещо.

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Astrall аз също съм от Горна Оряховица. Може да ти помогна по някакъв начин, ако кажеш поне за какво ще го изполваш този говорител. Ако ти трябва за суббас забрави, със много твърдо окачване, висока резонасна честота и т.н. Но ако ще го ползваш за 2(3) лентова система, по добре му спретни един затворен обем към 80-100 литра. Най-лесно така ще се справиш без да изчисляваш нещо !

Astrall

#4 Мнение от Astrall »

Аз съм го пробвал в кутия 45x45x60 като 60см ми е височината на кутията, но не е дал кои знае какви резултати. Използвам усилвател QUAD 405 от списание дърт инструктор. И общо взето не ми харесва. Ако трябва да го изчислявам ще трябва да си купя доста работи, а определено нямам средствата. Не знам май най-добре щеше да не бях го купувал но разполагах с толкова пари и си викам защо пък да не порбвам, преди това бях с едно ZTE пак 12инча но и при него както винаги нямаше никакви данни и така. Ако може да ми предложите някой суббас за долу горе сносна цена?

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Ако можеш да го продадеш (във което се съмнявам) си вземи един български 12" аз ще ти обадя какво да го правиш :)
Определено този говорител във каквото да го сложиш няма да свирне добре. Да не те отчайвам, но освен да си го слушаш така няма друг вариант.

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Грешка...

#6 Мнение от Kiril Kirilov »

Допуснал си трудно поправима грешка, като си купил драйвер без параметри при положение, че не разполагаш с измервателна техника. Ако пък разполагаше и го измериш, може би ще разбереш, че грешката е още по-голяма :-) . Прочети това:
http://bgaudio.org/modules.php?name=New ... =0&thold=0
Наистина няма друг изход от ситуацията, освен да го продадеш. Но не повтаряй пак грешката да купуваш български. Пак нямат параметри! Опитай поне с чешки ТВМ или нещо малко-по добро. Наистина няма да ти излезе по-скъпо, защото ще спестиш много материал за кутия, нерви и усилия.

Astrall

#7 Мнение от Astrall »

Кirilov мерси за съвета, а можеш ли да ми дадеш сайт да ги разгледам тези чешките говорители и да ме опътиш от къде мога да си ги купя. А относно българските не мерси. Чувал съм ги как свирят и определено в момента моят свири много по добре от тях.

D.Kolev

#8 Мнение от D.Kolev »

Ãîðíîîðÿõîâöèòå , ñêà÷àéòå íà àâòîáóñà çà Òúðíîâî. íà öåíòðàëíèÿ ïàçàð äî ñòúëáèòå îò äîëíàòà ñòðàíà èìà ìàãàçèí÷å êúäåòî ñå ïðîäàâàò TVM.

Astrall

#9 Мнение от Astrall »

BigAssYou улицате не можеш ли да ми кажеш и името на магазина, че да ми е малко по лесно.

D.Kolev

#10 Мнение от D.Kolev »

http://www.bgmaps.com/services/links/li ... b05ee4b7b4

ãàáðîâñêè è áóë.Áúëãàðèÿ . ñòúëáèòå ñëåä ÷åøìè÷êèòå íà ïàçàðà , ïîä òÿõ. ìàãàçèíà íå ìó çíàì èìåòî

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Astrall ако не вярваш как може да свири един български говорител, дай да се видим и да чуеш за какво ти приказвам.
Друг е въпроса дали някой иска да си направи нещо със бг говорител.
За TVM-а не мога да кажа нищо, защото най-малкото не съм го чувал :)
Мерси за упътването bigASSyou ще отида да видя магазинчето :)

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от Bojo »

Витек, аз имам желание да правя нещо с български говорители, но досега само съм се набутвал - последния път взех 12 говорителя и не можах да намеря 2 еднакви, забележи - 2 еднакви, а не да ги подбера по двойки. Половината още ми залежават в мазето. За разлика от тях чешките са дотолкова еднакви, че на практика не се нуждаят от подбор. Колкото и да съм патриот...

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Божо абс. си прав!!
А между другото така и така си измерил говорителите и няма какво да ги правиш, може да измислим нещо да се пласират, стига да искаш.
Дай някакви модели и ако пазиш Т/С параметрите им, надявам се че не са се променили със седенето :)

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”