Прочетох отдавна статията на АКА100 и Кирилов за bandpass субовете и видях че резултатите със ВКН 09360 са много интересни.
По точно искам да питам уважаемите автори за измерени Т-С параметри на този говорител и за практическите резултати на това озв. тяло.
Пределно ми е ясно че Т-С параметри на благоевградчани са доста относителни, но ориентировъчни такива ще са ми много полезни, защото мисля да си купя въпросния говорител.
Мерси много предварително и честита ви нова 2005-а година !!!
Bandpass със ВКН 09360
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- 100
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
100
За съжаление, синът изтри файла с данните за Смол-тиле на екземпляра, с който правихме пробите. Но така или иначе, екземпляра, който евентуално ще купиш, сигурно ще бъде с други параметри, макар и може би близки. За това, измери ги и се обади, за да го сметна със същата програма и да видим какво ще стане.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Мерси за бързият отговор! Аз също мога да си го сметна и измеря, но въпроса беше там, че исках да знам ориентировъчни параметри на говорителя - именно Qts Vas Fs, т.е. най-важните за да го сметна.
Ако случайно имаш някакви бегли спомени за Qts Vas ще съм ти много благодарен. Говорителя ще го купя още във понеделник и тогава ще видя на практика как са работите
Ако случайно имаш някакви бегли спомени за Qts Vas ще съм ти много благодарен. Говорителя ще го купя още във понеделник и тогава ще видя на практика как са работите