Суб издънка
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
- miro_vampiro
- има известен опит
- Обратна връзка:
kirilx здравей
Значи аз съм със същия говорител в кутия която правих преди години ! Ако искаш ми пиши на лична, и заповядай да чуеш как свири , според мене явно съм имал късмет, звука му е достатъчно добър, за филми и музика е перфектен, и баса го има винаги !
От София съм !
А ако не можеш да дойдеш кажи, и ще ти дам размерите на кутията ми ! Но ти гарантирам че ще свирне в пъти по-добре от твоя, кутията както ти казаха ако не се лъжа по нагоре в темата е малка !
ПП. това не е говорител на бошмен, имитация е , но според мене сполучлива!

Значи аз съм със същия говорител в кутия която правих преди години ! Ако искаш ми пиши на лична, и заповядай да чуеш как свири , според мене явно съм имал късмет, звука му е достатъчно добър, за филми и музика е перфектен, и баса го има винаги !
От София съм !
А ако не можеш да дойдеш кажи, и ще ти дам размерите на кутията ми ! Но ти гарантирам че ще свирне в пъти по-добре от твоя, кутията както ти казаха ако не се лъжа по нагоре в темата е малка !
ПП. това не е говорител на бошмен, имитация е , но според мене сполучлива!

Усилвателя който мисля да вграждам е ето този http://911.bg/a2/offers.asp?p=1025522 незнам дали има линквиц филтри или хай-пас ,с TDA7294 е ??oceanman написа:А усилвателя има ли ти линквиц филтри, или поне хай-пас филтър...Ще се зачудиш какви неща могат малките затворени обеми при такива благинки...Е, все пак обема е за препоръчване да бъде оптимизиран...
Чак сега погледнах тази тема.40х40х40 -външни размери???Защото този модел на бошман иска поне 60 литра чисти (значи трябва да прибавиш обема на говорителя и фазоинвертора).Скоро правих кутии за такъв с размери 40х40х85 (85 е височината)-сметни сам колко литра станахаkirilx написа:Пробвах с повече вата и басрефлекса местих и запушвах и пак нищо,незнам дали там му е мястото на тази стена?
Преди същият говорител беше на тази кутия http://ccd.hit.bg/1.jpg и свиреше доста прилично.В момента размера на съб-а е 40х40х40 ако го направя с височина 60 дали ще има подобрения ,защото явно говорителя си иска повечко обем?