Помощ за Subwoofer

Съобщение
Автор
gps

#18 Мнение от gps »

oberton са регистрирани в usa тук само ги сглобяват и изнасят навън.нашия пазар е малък- никой не може да поддържа високо качество и да оцелее при минимален оборот.сравнявал съм 15 pro-line на oberton и EV -няма разлика.това си е мое мнение не искам да им правя реклама .

gps

#19 Мнение от gps »

BlackBLOOD написа:Май ми се очертава да се занимавам да правя кубе за един приятел и сигурно за говорител ще се използва или обертон или Селениум. Трябва да чуя и едните и другите. Само не знам къде..
звънни на 032 -641-482 и ги питай къде можеш да чуеш нещо тяхно производство . за мен прослушването е най-добрия критерий.ако говориш с пейо влаевски ( и ако не е зает човека ) обясни му точно какво ти трябва.

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Точно със този говорител, направих един суб на приятел, ест. беше бандпас. Кутията хич не е малка, но резултатите са много добри според мен :) Просто може да ти стане нещо ако го товариш на макс във малка стая :P Кутията е със обем 65 отворения и 50 литра затвореният обем, басрефлекса е настроен на 69 Hz (2 тръби по Ф10см и дължина 8 см). Ако искаш пробвай заслужава си :) Все пак има чуствителност 96dB във обхвата 45-100 Hz :) При пълно натоварване прави доста SPL :)

Dimitrix

#21 Мнение от Dimitrix »

аз предлагам ако има някои от пловдив да се обади на тоя тел дето го даде gps и да отиде да каже мнение

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Става точно въпрос за VKN 12312, вчера го пускахме на мощен усилвател (50ватт :), което беше повече от колонките и просто ...
Не може да си поемеш въздух ... Чудех се дали монитора ми се клати или главата !! :)))) А някой беше постнал за VKN 12212, ама аз като го мерих (не само и аз), параметрите бяха доста по различни !

gps

#23 Мнение от gps »

vitekk написа:Става точно въпрос за VKN 12312, вчера го пускахме на мощен усилвател (50ватт :), което беше повече от колонките и просто ...
Не може да си поемеш въздух ... Чудех се дали монитора ми се клати или главата !! :)))) А някой беше постнал за VKN 12212, ама аз като го мерих (не само и аз), параметрите бяха доста по различни !
проблема на благоевградчани че един и същи модел вг. но различни партиди производство ги правят с различни трептилки ,шпули а оттам идват разликите .попадал съм на бас с шпула за средночестотен! (разликата в дължината на намотката е 7 mm. да не говорим за T/S параметрите) направил съм доста успешни колони с благоевградски вг. но винаги първо съм ги мерил после съм им отстранявал кусурите и чак тогава ги монтирам.

gps

#24 Мнение от gps »

Dimitrix написа:аз предлагам ако има някои от пловдив да се обади на тоя тел дето го даде gps и да отиде да каже мнение
г-н П.Щърбов ми обясни че oberton-ки могат да се видят и чуят в :Марни: на клокотница т. 22-56-06 ,но по интересната информация е че :СилвияМюзик: (т. 9-63-47-76 г-н М.Кацаров) озвучава концерти в НДК и на открито изцяло с OBERTON. има една поговорка -око да види ,ръка да пипне . в нашия случай - ухо да чуе ! ако някой придобие лични впечатления от прослушването на oberton - да сподели .

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”