Какви филтри да сложа

Съобщение
Автор
EXTREMISTA

#16 Мнение от EXTREMISTA »

Така, тъй като това което правя е за вкъщи няма да държа, чак толкова да вади "кристален звук" и то в много голям честотен диапазон (не съм чак толкова голям аудиофил). Има далеч къде други места на които им е необходимо това нещо.
Надявам се да получа някоя награда за моя бисерски отговор :twisted:

fugazi

Re: Какви филтри да сложа

#17 Мнение от fugazi »

EXTREMISTA написа:Значи решил съм да си правя озвучително тяло с три говорителя:

Според мен човек попаднал в този форум рано или късно се озовава пред два широколентови говорителя :wink:

EXTREMISTA

#18 Мнение от EXTREMISTA »

DJ_Sven написа:Чета и не мога да преценя темата към кой раздел отива - към "1KW" или към "Бисери" :lol:
Аз съм направил трилентова система с 12" бас и мога да ти кажа, че настройката на филтъра ми отне няколко месеца. Трябва вече да си си избрал драйверите и чак след това да прецениш какви филтри ще слагаш :!:

P. S. При мен например филтрите са съответно бас - I, среди - I, високи - III ред, но това не означава, че и при теб ще е същото :!:
Можеш ли да ми кажеш размерите на кутията и да ли си си сложил фазоинвертор (басрефлектор), както и неговите размери и местоположения на кутията

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”