Едно питане за широколентови говорители

Съобщение
Автор
poseydon
има опит
има опит
Обратна връзка:

Едно питане за широколентови говорители

#1 Мнение от poseydon »

Отдавна искам да си направя тонколони в които да премахна филтрите. Тъй като не съм фен на филтрите и според мен само развалят звука реших да използва широколентови говорители. Идеята ми е да поставя пищялка и 3 широколентови говорителя в затворен обем. Тъй като трудно мога да реализирам хорни или ТЛ въпреки че много ми се иска се спрях на този временен вариант. Все още не съм се спрял на никакви говорители, а и още обмислям проекта. Въпросните бъдещи тонколони ще се комбинират с Бандпас субуфер с 8"ТВМ. Идеята е да пусна и 3те широколентови говорителя да си свирят без филтри, но именно тук нещо започвам да се замислям дали това не е тъпо и дали ще се получи. Дайте ми моля ви съвет, че отдавна съм се наканил да си сменя сегашните тонколони които са пълна скръб ако така мога да се изразя. Ще съм ви благодарен за помощта.

gps

#2 Мнение от gps »

Просто си направи TL с 2 броя VisatonBG20 и никакви субуфери и пищялки няма да ти трябват.Не е чак толкова трудно пък и имаш помоща на целия форум-ако има нещо винаги можеш да питаш.

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”