Здравейте, търся да закупя чифт Фостекси FE126En.
Решил съм по празниците да реализирам един проект за хорни, по модела на фостекс bk12m-cab.
Търся Fostex FE126En - ... намерени
-
- чете
- Обратна връзка:
Търся Fostex FE126En - ... намерени
Последно промяна от pla.men на Вто Апр 09, 2013 7:09 pm, променено общо 1 път.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Re: Търся Fostex FE126En
Здравей,
Ако все още търсиш тези говорители, мога да ти предложа FE126E - виж тук: http://bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=13&t=23515
Поне аз разлика м/у "E" и "En" не чувам. Имам и готови bk12m от MDF с преден панел от шперплат, без финиш.
Говорителите са хубави, но в такава малка хорна няма много бас. Пробвал съм и в хорната на Даниел Петров. Най-хубаво звучат в хубаво проектиран TL обаче.
Поздрави.
Ако все още търсиш тези говорители, мога да ти предложа FE126E - виж тук: http://bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=13&t=23515
Поне аз разлика м/у "E" и "En" не чувам. Имам и готови bk12m от MDF с преден панел от шперплат, без финиш.
Говорителите са хубави, но в такава малка хорна няма много бас. Пробвал съм и в хорната на Даниел Петров. Най-хубаво звучат в хубаво проектиран TL обаче.
Поздрави.
pla.men написа:Здравейте, търся да закупя чифт Фостекси FE126En.
Решил съм по празниците да реализирам един проект за хорни, по модела на фостекс bk12m-cab.
-
- чете
- Обратна връзка:
Здравей, наскоро се сдобих с въпросните говорителчета от груповата поръчка към Медисаунд. Все още си ги гледам само, надявам се скоро и да ги чуя. Започнах проекта "Frugel Horn Mk3".
Когато просвирят няма да пропусна да се похваля. Поздрави.
п/с Тъй като вече не е актуална обявата за търсене, ако сметне за редно, Модератора може да я изтрие.
Когато просвирят няма да пропусна да се похваля. Поздрави.
п/с Тъй като вече не е актуална обявата за търсене, ако сметне за редно, Модератора може да я изтрие.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
По-добре е да допълниш заглавието на темата с "- намерени".
-
- чете
- Обратна връзка:
Re: Търся Fostex FE126En - ... намерени
Благодаря