Некоректно отношение на Любен Върбанов от БДИН АУДИО!!!

Съобщение
Автор
alex_qakulov
чете и пита
чете и пита
Мнения: 54
Регистриран на: Вто Май 19, 2009 12:04 pm
Местоположение: София
Обратна връзка:

Некоректно отношение на Любен Върбанов от БДИН АУДИО!!!

#1 Мнение от alex_qakulov »

Искам да се оплача от горепосочения господин, с когото имах нещастието да общувам по телефона миналата седмица.

Конкретно да случката: В четвъртък сутринта попадам на сайта на търговеца от Видин http://www.bdinaudio.com/" onclick="window.open(this.href);return false; и решавам да се обадя и да попитам за един модел DVD player DENON DV-3300, тъй като го търсех отдавна и въпреки че го нямаше изложен на сайта за продажба. Оказа се, че имал наличен в 2 варианта - черен и "златист" и веднага почна да го хвали колко бил скъп, неремонтиран,"по-малко експлоатиран" от черния и всичките салтанати които можеше да се досети бяха изкарани за да рекламира по-скъпия и по-качествен според него "златист" модел. След като се хванах на приказките му и попитах все пак за цената, почна голямото увъртане и "мислене" колко да ми го даде след като го бил купил "евтинко" за 150 швейцарски франка, значи на мен ще ми иска 250 лева.

Първоначално на мен ми се видя странно цялото това увъртане и противоречие, както и помислих че това е твърде висока цена за 12 годишен модел, въртян кой знае колко и с полужива оптика, но все пак си помислих за страхотните аудио качества и великолепно конструкторско изпълнение на въпросния модел (за справка вижте тук: http://www.michaeldvd.com.au/HardwareRe ... n3300.html" onclick="window.open(this.href);return false; и тук http://www.audioreview.com/mfr/denon/dv ... 87crx.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;) и се съгласих да се чуем отново в понеделник за да уточним кога и къде да се видим в София.

Разчитайки на обещаното от първия разговор, че всичко вече е договорено и остава само да уточним къде да се видим се обаждам рано сутринта в понеделник и каква беше изненадата ми, когато нашия човек започва да ми мрънка и в скороговорка да ми плещи едни след други глупости в опит да се оправдае от сорта на "дъщеря ми много си харесвала златистия вид на уредбата в нейната стая и не си давала DVD-то, и в името на семейния мир той не можел да й развали кефа (и комплекта) и затова бил готов да жертва неговото (черното)".

Останал със отворена уста от изумление, се убедих окончателно с какъв човек с имам работа и вече решил нищо да не купувам от него просто изчаках да чуя какви лъжи щеше да изтърси този път :) И така, забравил какви ми ги е приказвал миналия път сега почна наново да ми хвали със същия патос черния модел (който миналия път оплюваше най-старателно с надежда да клъвна на по-скъпия златист вариант), че видиш ли "черния бил страхотен, не бил пипан (?!?),направо бил като нов :lol:

Окончателно загубил интерес все пак попитах каква цена би му искал на черния вариант и какво беше изумлението ми когато пак след дълго мрънкане как го бил взел и него евтинко и той струвал 250 лева!

При това на мен окончателно ми прикипя и му заявих, че цената която иска е прекалено висока и му припомних какви ми ги е говорил първоначално за черния модел, включително и това че е по-евтин от златистия. Вместо да се почувства неудобно и да се извини, той веднага се засегна, повиши тон и почна да ми се кара как не съм го разбирал и съм му губел времето и после ми затвори телефона 8O

Като цяло този горчив опит ми беше за урок и вече съм доста по-внимателен с общуването с търговци и много се радвам, че не се стигна до сделка с този мошеник. Нека си ги слушат със здраве и той и дъщеря му още дълги години :lol:

Дано всеки, който прочете това да си има 1 наум за този "търговец" със селски манталитет, на когото не може да се има никакво доверие!

Публикувай отговор

Обратно към “e-Книга за похвали и оплаквания”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост