Моето Червено хапче
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Моето Червено хапче
Здравейте, доста дълго се проточи написването на тази тема, но имам оправдание вместо да пиша слушах.
Та историята започна преди време, когато продадох на мой колега предишния си усилвател.
Същия колега след като сглоби системата си състояща се от конгите с Етер 5 (тези от вас които са идвали на изложението се сещат за какво говоря), Синьото ми хапче, външен USB ДАК пак производство на Етераудио не дойде на работа цели 2 седмици, беше измислил някакво оправдание за да си работи от вкъщи и да слуша музика.
Стига отклонения тъй като бях останал без усилвател, а имах някаква сума взета за предишния реших да инвестирам в едно наистина добро дело. С Аспарух обсъдихме бюджета и най-вече дизайна и ето до какво стигнахме в крайна сметка. Аз лично съм изключително доволен от резултата.
Свирнята му ме очарова още след първите няколко парчета. Усилвателя се справя с лекота както с високите, така и с ниските. Звука се излива толкова естествено, че направо се чудя как съм слушал музика до сега. Предишното ми синьо хапче беше отличен усилвател не ме разбирайте погрешно, но този който слушам в момента е просто една класа отгоре.
За мое съжаление преди няколко дни чух и прекрасния ГМ70 и да ви призная малко завидях на собственика, но не чак нетърпимо, защото се сетих за моето червено бижу.
P.S. Извинявам се за смотаните снимки, скоро ще направя други по-добри и ще ги добавя в темата.
Та историята започна преди време, когато продадох на мой колега предишния си усилвател.
Същия колега след като сглоби системата си състояща се от конгите с Етер 5 (тези от вас които са идвали на изложението се сещат за какво говоря), Синьото ми хапче, външен USB ДАК пак производство на Етераудио не дойде на работа цели 2 седмици, беше измислил някакво оправдание за да си работи от вкъщи и да слуша музика.
Стига отклонения тъй като бях останал без усилвател, а имах някаква сума взета за предишния реших да инвестирам в едно наистина добро дело. С Аспарух обсъдихме бюджета и най-вече дизайна и ето до какво стигнахме в крайна сметка. Аз лично съм изключително доволен от резултата.
Свирнята му ме очарова още след първите няколко парчета. Усилвателя се справя с лекота както с високите, така и с ниските. Звука се излива толкова естествено, че направо се чудя как съм слушал музика до сега. Предишното ми синьо хапче беше отличен усилвател не ме разбирайте погрешно, но този който слушам в момента е просто една класа отгоре.
За мое съжаление преди няколко дни чух и прекрасния ГМ70 и да ви призная малко завидях на собственика, но не чак нетърпимо, защото се сетих за моето червено бижу.
P.S. Извинявам се за смотаните снимки, скоро ще направя други по-добри и ще ги добавя в темата.
Последно промяна от Borislav Stankov на Пет Дек 12, 2008 9:55 pm, променено общо 1 път.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
CHE
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Моето Червено хапче
Жестоко е! Честито.
- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Evelina Milusheva
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Поздрави!
ГУ 50 е отлична лампа. Ако някой я отрича, то вината си е в него, просто
не е намерил точния траф и режима й. А тя иска не малко ток, стабилизация, но затова пък свири. Аз лично я доближавам до моето 2А3.
Престъпление е, че търговците продават лампата на толкова ниска цена!
Приятно слушане!
ГУ 50 е отлична лампа. Ако някой я отрича, то вината си е в него, просто
не е намерил точния траф и режима й. А тя иска не малко ток, стабилизация, но затова пък свири. Аз лично я доближавам до моето 2А3.
Престъпление е, че търговците продават лампата на толкова ниска цена!
Приятно слушане!
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Честито светлите цветове са си светли, със здраве да си го слушаш
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
з
Честито Боби
С кеф да си го слушаш.
С кеф да си го слушаш.
Начинът да живееш е да не правиш нищо, действайки, а да правиш всичко, бидейки. Лао Дзъ
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Твоето червено хапче
Да, Боцко!
Наистина добре звучи!
Мисля знаеш, предстои ти инвентаризация на фонотеката ти
Наистина добре звучи!
Мисля знаеш, предстои ти инвентаризация на фонотеката ти
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
А дано и на тебе пожелавам скоро поне ГМ-70Angel Gekov написа:Чудесен избор, честито! "Червеното хапче" си е направо балсам за ухото, а в твоя случай и за окото, на всеки аудиофил. Със здраве да го слушаш, а като му се нарадваш - идва време за ГМ 70, пък после на 100...
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
CHE
CHE
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Най-после и ти да влезнеш във филма на ГУ-50....
Големи поздравления ....
едит: писал съм на Дядо Коледа да ми прати амп с ГМ-70...
Големи поздравления ....
едит: писал съм на Дядо Коледа да ми прати амп с ГМ-70...
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Моето Червено хапче
Разгледах пак снимките ... ще се радвам ако споделиш информация за останалата техника. Предполагам това са мрежов филтър, changer, player, май и звукова карта в ляво, dac и пасивен предусилвател?
Кое ползваш за основен източник? Колоните от другата тема ли са? Какви са ти кабелите? Пусни един ъпдейт на "моята система" де :П
Поздрави,
Нанко!
Кое ползваш за основен източник? Колоните от другата тема ли са? Какви са ти кабелите? Пусни един ъпдейт на "моята система" де :П
Поздрави,
Нанко!