Sennheiser HD6xx (HD650)

Съобщение
Автор
minko
чете
Мнения: 12
Регистриран на: Вто Май 19, 2009 11:58 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Sennheiser HD6xx (HD650)

#1 Мнение от minko »

Продавам нови слушалки (Reference Class) на Sennheiser модел HD 650, като в случая това е изпълнение специално създадено за Massdrop и е брандирано като Sennheiser 6xx. Различават се единствено по цвета на надписа и самия надпис, в интернет има достатъчно доказателства, че HD 650 и HD 6xx са абсолютно един и същ модел, включително е потвърдено и от Sennheiser.
Изключително чист и неутрален звук, моделът се роизвежда успешно от повече от 15 години, може да изгледате ревюто на Линус като напишете в гугъл "The Headphones to Buy. Period. - HD6XX Review"
Слушалките са поръчани и доставени от САЩ като при мен пристигнаха на 15.01. 2022г. (имам всички документи, вкл. и от митница, доказващи това) само съм ги разопаковал, пуснах ги веднъж за 5 мин и разбрах, че няма да мога да ги използвам тъй като се чуват в цялата стая и ще преча на другите хора в нея. Това е единствената причина, поради която ги продавам, бях чел за Open back слушаките, но това ми е първият чифт с тази технология и не очаквах да са толкова силни- явно ще трябва да ползвам Closed back с всичките им недостатъци.
Слушалките са без каквито и да е признаци на ползване, само са разопаковани, пуснати за 5 мин и още 5 мин за снимка, след което са прибрани в кутията и очакват новия си собственик. Моля не ме питайте за мнение относно звука им в съчетание с различни усилватели и източници, не съм ги тествал поради гореописаните причини, това, което чух от лаптопа отговаряше на всички ревюта, които четох в интернет, с изключение на sound leaking.
Цената, която ми излезе на мен е 520 лв с доставка, мито и ДДС и 2.5 месеца чакане, което е доста под тази, на която се намират в България или Европа, затова и ги продавам на тази цена като съм склонен на символичен коментар. Пълен комплект както си идват от магазина- с луксозна кутия, кабел, преходник 3.5->6.3 мм и книжка.

Намират се в София, кв. Гео Милев, за страната изпращам по куриер.
За връзка: лично съобщение
Прикачени файлове
1 (5).jpg
1 (4).jpg
1 (3).jpg
1 (2).jpg
1 (1).jpg

minko
чете
Мнения: 12
Регистриран на: Вто Май 19, 2009 11:58 am
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Sennheiser HD6xx (HD650)

#2 Мнение от minko »

Продадени!

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта